Over CHTTotaal

Al sinds de start van mijn praktijk in juni 2004 importeer ik canules uit Amerika. Door de jaren heen heb ik vele therapeuten opgeleid die diezelfde canules wilden gebruiken. Ik importeerde gewoon wat meer dozen en stuurde deze door. Zo waren er ook therapeuten die hetzelfde apparaat wilden gebruiken. Vervolgens importeerde ik deze ook voor hen. Totdat ik erachter kwam dat het importeren van kleine hoeveelheden immens duur was. Daardoor besloot ik om de kwantiteit te verhogen. De laatste tijd kwamen er ook vragen van therapeuten die graag alles bij 1 leverancier wilden bestellen. Dat is immers veel makkelijker.

En hier is dan het resultaat. Alles onder 1 dak, one stop shopping. Makkelijk voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

Ik bied het gemak van:

  • One stop shopping, dus ècht alles voor CHT-behandelingen op 1 plaats te bestellen;
  • Bestellen via webwinkel, mail, fax, telefoon, kortom: zodat het voor jou makkelijk is;
  • Snelle levering, namelijk binnen 3 werkdagen;
  • Scherpe prijzen;
  • Gepatenteerde kwaliteit;
  • Daarbovenop 100% service. D.w.z. een niet-tevreden-geld-terug garantie!
     

CHTTotaal is kenmerkend door haar kwaliteitsproducten. Door kwaliteit te gebruiken tijdens je behandelingen krijg je ook een kwalitatief goed eindresultaat. Dit straal je uit in je praktijk en tijdens het contact met je cliënten. Dat geeft de cliënten op hun beurt weer een goed en vertrouwd gevoel. Daarom heb ik in het assortiment gekozen voor ons topproduct, de gepatenteerde canules uit Amerika met het bekende Bernoulli's effect. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld gekozen voor zo veel mogelijk eco-wasmiddelen. Ik maak van deze categorie niet een heel groot assortiment i.v.m. de haalbaarheid van de huidige samenstelling binnen CHTTotaal. Wel wil ik dat CHTTotaal een totaal assortiment heeft en tevens keuze biedt, dus van bijvoorbeeld de slangensets heb ik meerdere soorten. Verder vind ik het belangrijk dat kwaliteit wel betaalbaar moet blijven en daarom biedt CHTTotaal kwaliteit voor een betaalbare prijs en daarmee voor iedere therapeut de mogelijkheid om bij CHTTotaal al je inkopen te doen.